Taru Piira käy esiintymässä myös laulaen, jolloin säestää itseään pianolla tai koskettimilla.

Juhlava musiikkiesitys tai tunnelmaa luova taustamusiikki seurustelun, ruokailun tai kahvin aikana rikastuttavat tärkeää päivää.

Taru Piira / viulu ja laulu 

Marko Kemppi / piano ja laulu

Ammattitaitoinen duo on kokenut esiintyjä niin syntymäpäivillä, hääjuhlissa, yritysten illoissa kuin moniss muissakin tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

 Duo Wiehkeen ohjelmisto koostuu niin kauniista balladeista, tunnelmallisista laulelmista, ikivihreistä lauluista, kevyestä viihdemusiikista sekä tämän päivän pop-kappaleista. Sopiva ohjelmisto luodaan aina yhdessä asiakkaan toiveita kuunnellen. Pyrimme toteuttamaan myös toivekappaleita!

Poimintoja Duo Wiehkeen ohjelmistosta...

Tahdon tanssia kanssasi, Sinussa on jotain, Hän, Nocturne, Maailma on kaunis, Auringon lapset, On elämä laina, Linnuton puu, Maailman toisella puolen, Aamu, Cherbourgin sateenvarjot, Hymypoika, Tule nyt, Nuori ja kaunis, Jotain jää, Nuoruus on seikkailu, Oi niitä aikoja...

Duo Wiehke

Laulu ja pianosäestys

Pelkkä viulu

Uusimmat kommentit

15.01 | 07:57

Hei, olen Laajasalon Opiston Laulun linjan opettaja. Haluaisimme esittää kappaleesi Elämälle. Onkohan siitä olemassa nuotteja, jossa melodia ja sanat olisivat näkyvissä?

27.11 | 20:25

Hei,
Kiitos viestistäsi! Laitatko sähköpostiosoitteesi minulle, osoitteeni on taru.piira@gmail.com, niin vastaan sinulle pikimmiten sähköpostilla! (Voit lähettää osoitteen suoraan sähköpostiin) Taru

27.11 | 18:13

Lähtisitkö opettamaan viulunsoittoa Isosaareen? Avaamme Isosaaren ystäväpiirin, jonne tulee monenlaista tarjontaa - myös pianonsoiton opetusta. Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan? Sijainti ihana.

Jaa tämä sivu

Kaunis viulumusiikki luo tilaisuuteen arvokkuutta sekä lämpöä.

Kysy rohkeasti lisää, niin suunnitellaan juuri Teille sopivin musiikkiosuus


Kysy myös näistä kokoonpanoista:


- Viulu & Piano


- Viulu ja Haitari


- Viulu ja Sello